Uw oldtimer laten taxeren door een beëdigd taxateur

Uw oldtimer laten taxeren? Alewijn Taxaties is gespecialiseerd in oldtimer taxatie. Tijdens een taxatie inspecteert  beëdigd taxateur Freek Alewijn uw voertuig grondig om zo een waardering van uw voertuig vast te stellen die loopt volgens de richtlijnen van de, in EurotaxGlass’s, InterClassic en FEHAC vastgestelde normen.

De taxatie van uw oldtimer vindt bij de opdrachtgever of bij Alewijn Taxaties plaats indien er van te voren een afspraak gemaakt is. Een afspraak voor een oldtimer taxatie maakt u eenvoudig via onderstaand formulier. Wilt u liever telefonisch contact? Klik dan hieronder op ‘Bel mij terug’, dan neemt Alewijn Taxaties persoonlijk contact met u op.

Over Alewijn Taxaties

Al als kleine jongen had ik een bijzondere belangstelling voor auto’s, ik heb het dan over de vijftiger jaren.

Auto’s uit die jaren zijn vandaag de dag al echte Klassiekers en ik maakte het allemaal mee. Overal folders en brochures van de meest uiteenlopende merken en typen verzamelen, van exclusief tot alledaags, van Alfa’s t/m Zagato’s. Dinky Toys in die jaren sparen, een collectionair in het klein en niet te vergeten de voetbalplaatjes, die bij verschillende sigarettenmerken konden worden gespaard en in mooie albums verzameld.

Freek Alewijn, taxateur

Neem contact op met Alewijn Taxaties

Voor vragen over het taxeren van uw oldtimer!

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Prins Clausstraat 41
  2012 KV Haarlem

  De taxaties van Alewijn Taxaties zijn geen technische keuringen en kunnen daardoor nooit als zodanig worden beschouwd. Een garantie wat betreft het realiseren van een inruilwaarde en/of een verkoopprijs geeft Alewijn Taxaties dan ook niet.